تور چین

ویزای چین

ویزای چین - ویزای چین فوری - در صورت خرید بلیط پرواز به مقصد چین ویزا شامل تخفیف خواهد گردید.

 

نوع ویزا مدت آماده شدن ویزا مدارک لازم
1 ماهه - انفرادی عادی 8 روز کاری اصل پاسپورت + 2 قطعه عکس
1 ماهه انفرادی فوری
5 روز کاری  اصل پاصپورت + 2 قطعه عکس
1 ماهه گروهی توریستی عادی 12 روز کاری اصل پاصپورت + 2 قطعه عکس
1 ماهه گروهی توریستی فوری
8 روز کاری اصل پاسپورت + 2 قطعه عکس
3 ماهه تجاری دبل
12 روز کاری اصل پاسپورت + 2 قطعه عکس
6 ماهه تجاری مولتی 10 روز کاری اصل پاصپورت + 2 قطعه عکس + داشتن 4 ویزای قبلی
1 ساله مولتی 10 روز کاری اصل پاسپورت + 2 قطعه عکس + داشتن 4 ویزای قبلی + 1 ویزای 6 ماهه

 

در صورت داشتن ویزای چین در پاسپورت قبلی آن را ارسال نمایید

مسئولیت صدور بلیط و رزرو هتل و... قبل از صدور ویزا به عهده مسافر میباشد و این آژانس هیچگونه مسئولیتی ندارد.

تذکر :  در صورتیکه تحویل و یا عدم صدور ویزا بدلایلی همچون تعطیلی سفارت یا کشور دعوت کننده و یا اختلاف سیاسی و مشکلات شرکت دعوت کننده و یا تشانه اسمی و چهره ای مسافر و... که از اختیارات این دفتر خارج است به تاخیر بیافتد، این دفتر هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت و هزینه دعوتنامه یا ویزا مسترد نخواهد شد (هزینه تغییر تاریخ یا کنسلی بلیط و هتل نیز کلا بعهده درخواست کننده می باشد)

ضمناً آدرس و تلفن محل سکونت و کار و شغل مسافر جهت فرم سفارت ضروری میباشد.

کنترل کلیه مدارک مسافر به عهده آژانس درخواست کننده می باشد و این دفتر هیچ گونه مسئولیتی در قبال آن ندارد. در صورتیکه برای همراه پاسپورت ویزا لازم است در درخواست کتبی حتماً ذکر شود. تغییر قیمت های پکیج یا به دلیل نوسان قیمت یورو  یا دلار یا هزینه دعوتنامه و یا تغییر نرخ سفارت می باشد.  پاسپورت مسافر باید حداقل 7 ماه اعتبار داشته باشد. ارسال مدارک به این آزانس به عنوان پذیرش شرایط فوق می باشد.

آژانس مسیر سبز

تور چین

02188993012

02188356405

 

خیابان گمنام - کاج شمالی - فتحی شقاقی غربی 8 - شماره 83

شبکه های اجتماعی

تور دبی تور دبی

 

تور چین | رزرو تور چین | تور چین 94 | تور چین تابستان | هتل چین | تور گوانجو | نمایشگاه گوانجو | ویزای چین

طراحی سایت و بهینه سازی سایت : آریا سافت

Please publish modules in offcanvas position.